اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

به سایت توت فرنگی خوش آمدید , جهت عضویت در سایت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

بیماری اوتیسم یا خوددرماندگی در کودکان (قسمت دوم)

بیماری اوتیسم یا خوددرماندگی در کودکان (قسمت دوم)

بخش آموزشی سایت توت فرنگی در مقاله قبل توضیحاتی را در مورد بیماری اوتیسم کودکان ارائه کرد. امروز با قسمت دوم و نهایی این مقاله درخدمت شما عزیزان هستیم.

  • اوتیسم کودکان چطور درمان می­شود؟

هیچ درمانی برای اوتیسم کودکان وجود ندارد اما اقدامات و درمان های اخیر می تواند به کودکان برای افزایش مهارت هایشان و رسیدن به بهترین وضعیت کمک کند. درمان با توجه به ویژگی های هر نفر منحصربه فرد بوده و شامل اقدامات رفتاری، آموزشی و گفتاری است. اهداف این اقدامات به منظور یادگیری موارد زیر در کودکان است:

  • مراقبت از بدن های خود
  • ارتباط با دوستان و آشنایان خود
  • بازی با دیگران و تبعیت از بعضی قوانین
  • کاهش رفتارهای تهاجمی و مکرر، مخصوصا آنهایی که با فعالیت های روزانه آنها مداخله دارد

تحقیقات تمرین هفتگی ۲۵ساعت در زمینه های اجتماعی، رفتاری، بازی، گفتاری و دیگر درمان ها را برای رسیدن به بهترین وضعیت پیشنهاد کرده اند. گاهی داروهایی نیز برای وضعیت های خاص مانند رفتارهای تهاجمی با دیگران، مشکلات عدم توجه، رفتاری های استرسی و نوسانات رفتاری تجویز میشود.

البته یک سری درمان های غیرمعمول نیز مانند استفاده از موزیک، هنر، حیوان درمانی استفاده شده است که بعضی از خانواده ها از تاثیر شگرف این روش ها گزارش داده اند.

  • اوتیسم کودکان قبل از ۳سالگی

قبل از ۳سالگی کودکان، درمان هایی را برای انجام در خانه دریافت خواهند کرد. اعضای خانواده با یک سری برنامه هایی که دکتر ارائه کرده است منطبق شده و هدف را دنبال میکنند. گاهی اوقات نیز متخصصین مخصوص رفتار و گفتار به خانه آمده و اقدامات لازم را انجام میدهند.

اهداف این درمان ها این است که کودکان بتوانند در یک کلاس درس عادی مطالب را فراگرفته و تا حدامکان در زندگی شخصی خود مستقل بشوند.

  • اوتیسم کودکان بعد از ۳سالگی

کودکان بین ۳تا۵ساله آزاد هستند تا به مهدکودک هایی با نظارت پزشکان متخصص بروند. درمان ها و آموزش ها در خلال برنامه های مدرسه ویا مهدکودک ارائه خواهد شد. همچنین در مقاطعی آموزش هایی مخصوص والدین برای فائق آمدن برمشکلات بزرگ کردن کودک الزامی به نظر میرسد.

  • چطور می توانم به فرزند خود کمک کنم؟

اگر تاخیر در رشد و پپیشرفت کودکتان احساس می کنید زمان آن است که به او کمک کنید. حتی قبل از یک جلسه رسمی درمانی کودک شما می تواند مشکلات زبانی را با کمک هایی کاهش دهد. متاسفانه هزینه درمان ها گران بوده و اغلب توسط بیمه ها حمایت نمیشوند اما کمک شما با استفاده از منابع درست می تواند تاثیرگذار باشد.

 

دکتر راندا اس.والتر

ارسال نظر شما