اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

به سایت توت فرنگی خوش آمدید , جهت عضویت در سایت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

چند اسباب بازی برای کودک مناسب است و چه تعداد خوب نیست؟

چند اسباب بازی برای کودک مناسب است و چه تعداد خوب نیست؟

والدین اگاه در برابر خواسته های نا معقول کودکان محکم نه گفته و آنها را انجام نمیدهند. چون میدانند ناراحتی کوتاه مدت فرزند در تربیت و زندگی بلند مدت او تاثیر مثبتی دارد و به همین دلیل حال را فدای اینده ی کودک نمیکنند. در این متن چند جا که باید محکم نه بگویید را به شما یاداوری میکنیم.

والدین اگاه زیاد برای کودکان جایزه های شانسی نمیخرند و بازیهای شانسی انجام نمیدهند. چرا که کودک یاد میگیرد که شانس در زندگی بسیار موثر و واقعی است و همه چیز را میخواهد با شانس جلو ببرد و بلافاصله بعد از اتفاق خوبی که برایش نیفتد و حتی کاری که تلاش نکند به شانس ربط میدهد. سپس میگوید من شانس ندارم! والدین اگاه بازی ها و اسباب بازی هایی برای کودک تهیه میکنند که به تلاش او بستگی داشته باشد و حس تلاش را در او زیاد کند.

امروزه بسیار زیاد والدین برای فرزندانشان به خصوص دختر ها لوازم ارایشی واقعی و یا اسباب بازی تهیه میکنند؛ و میگویند اگر نداشته باشه حریص میشود و نمیدانند با تهیه ی این وسایل به کودک پیام میدهند که با اینها زیبا میشوی و اعتماد به نفس کودک کامل از بین میرود. والدین میگویند کودک حریص میشود و بعدا بیشتر استفاده میکند! ایا وسیله ای مثل چاقو که برای کودک ضرر دارد هم به او میدهید تا حریص نشود؟

کودک زمانی که متوجه خوب نبودن وسایل شده و عزت نفسش را پیدا کند خود به سراغ وسایل پر ضرر نمیرود. به جای تهیه ی این وسایل بهتر است عزت نفس کودک را تقویت کرده و برای او اسباب بازی های فکری گرفته تا هوش او تقویت شود.

خرید وسایلی که کودک را از والدین دور کند مثل گوشی موبایل، خط تلفن جدا، تلویزیون و… این پیام را به او میدهید که میتوانی مستقل باشی و با وسایل خود هر کاری که دوست داری انجام بدی. در صورتی که کودک در سن کم باید بداند کنار خانواده است و کارها و رفتار او زیر نظر خانواده هست و نباید مستقل باشد.

امروزه اطلاعات غلط و چشم و هم چشمی ها باعث شده که اسباب بازی و وسایل نامناسب در اختیار فرزندان قرار دهیم. این اتفاق باعث میشود در بزرگسالی کودکان بسیار اثرات منفی ای را مشاهده کنیم.

ارسال نظر شما