پرسش
سلام به همه کی امیدوارم حال همه خوبباشع دوستان من الان هفت ماهه اما خونم کوچیکه و اینکه دوستدارم جشن تعیین جنسیت واسه بچم بگیرم به نظرتون جایی هست که توش بشه جشن تعیین جنسیت بچمو بگیرم
0
5 سال 0 پاسخ ها 199 بازدیدها 0

پرسش
سلام به همه کی امیدوارم حال همه خوبباشع دوستان من الان هفت ماهه اما خونم کوچیکه و اینکه دوستدارم جشن تعیین جنسیت واسه بچم بگیرم به نظرتون جایی هست که توش بشه جشن تعیین جنسیت بچمو بگیرم
0
5 سال 0 پاسخ ها 168 بازدیدها 0

پرسش
دوستان سلام وقت همه کی بخیر میخوام‌واسه نی نیم سیمونی بخرم به نظرتون چون بچم دختره همه سیسمونیش باید صورتی باشه آخه من اصلا صورتی دوستندارم یکی بهم بگه اگر صورتی نخرم خوبه یا نه؟؟
0
5 سال 0 پاسخ ها 172 بازدیدها 0

پرسش
دوستان منو دوست پسرم خیلی همو دوست داریم ولی مامانش از این با سیاست هاست همش تو گوش دوس پسرم میخونه این بدرد زندگی مشترک نمیخوره چون دوست شده اما من واقعا دوسش دارم یکی یک راه حل بزاره جلوی ...
0
5 سال 0 پاسخ ها 180 بازدیدها 0

پرسش
دوستان منو راهنمایی کنید بابام پول ندارم من جهیزیه بخرم ولی شوهرم همش میگه اگر تو جهیزیه تخریب من برای چی خونه بخرم اما من شدیدا دوستدارم برم توخونه خودم به نظرتون باشوهرم چجوری کناربیام سر مسیله جهیزیه؟؟؟؟؟؟
0
5 سال 0 پاسخ ها 209 بازدیدها 0

پرسش
سلام ی گوشی خوب میخوام بخرم معرررفی کنید لطفا کسی گوشی خوب میشناسه تا چهار ملیون هم بیشتر پول ندارم .
0
5 سال 0 پاسخ ها 165 بازدیدها 0

پرسش
سلام وقت همه کی بخیر من هر شغلی که میرم نمیتونم توش بمونم یااونا منو اخراج میکنند یا من دووم‌ نمیارم میام بیرون کمکم کنید لطفا بریدم دیگه
در حال پیشرفت 0
, 5 سال 1 پاسخ 316 بازدیدها 0