اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی کلمه عبور

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر کلمه عبور به ایمیل شما ارسال شود.

ورود

اکنون ثبت نام کنید

به سایت توت فرنگی خوش آمدید , جهت عضویت در سایت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

وابستگی

برچسب ها: 

• این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 7 ماه پیش بدست fateme.farahani به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    negin.lotfi

من یک دختر ده روزه دارم و یک دختر دو سال و نیم ….. دختر بزرگم به هیچ عنوان نمیتونه با دختر کوچیکم رابطه برقرار کنه به شدت به سر و صورتش میزنه و همش میگه میخوام آجی رو بزنم نمیدونم واقعا نمیدونم باید چه رفتاری کنم می ترسم دختر کوچیکم آسیب جدی ببینه از موقعی که دختر بزرگم رو از شیر گرفتم پوست ناخوناشو با دندون میکنه وعلاوه بر اینکارش پوست لبش هم میکنه و هر کاری میکنم که از سینه جدا بشه و وابستگیش از بین بره نتونستم و همش میگه میخوام می می بو کنم و به سینه هام دست میزنه آرامش میگیره و موقع خواب هم حتما باید با سینه بخوابه و همین کار هم منو زجر میده هم باعث وابستگی شدید میشه با توجه به اینکه من یه نوزاد هم دارم کارم خیلی سخته….. نمیدونم شاید تمام عکس العمل هاش واسه ی همین وابستگی به سینه باشه البته اینو بگم منو و پدرش به شدت از دست نا آرومی و لجبازیاش به ستوه اومدیم و خیلی وقتا دعواش میکنیم سرش داد وبیداد میکنیم خسته شدم از شما کارشناس محترم تقاضای کمک دارم واقعا باید چیکار کنم ممنون از لطفتون
      گرفتار شدم راهنماییم کنید ممنون

fateme.farahani

سلام و عرض ادب.

خب باید عرض کنم که فرزند شما شدیدا مضطربه و و از به دنیا امدن فرزند دوم ناراحته و به احتمال زیاد هم تو این چند وقت از شیر گرفتینش و حضور فرزند دوم باعث همه این اتفاقات می‌دونه.
        درابتدا خودتونو جاش بزارید که چقدر فشار روانی بهش وارد شده و چقدر از لحاظ روحی ناارومه که داره خودشو اینجوری نشون میده پس هرگز دعواش نکنید و سرش داد نزنید چون باعث میشه شرایط بدتر بشه
        از همسرتون کمک بخوایید که توی نگهداری فرزند دومتون کمکتون کنه و وقتی میخوایید فرزندتونو شیر بدید یا پوشکشو عوض کنید با فرزند اولتون یک بازی خیلی هیجان انگیز کنه که کاملا از شما حواسش پرت بشه.اگر پدرش در خانه نبود یک قصه خیلی قشنگ و مورد علاقشو تعریف کنید و بهش بگید این قصه ها فقط موقع شیر دادن به ذهنم میرسه.
        از توجه و محبت اضافی به فرزند دومتون هم شما و هم پدرش در حضور فرزند اول خودداری کنید
        هدیه ای براش بخرید و بگید این هدیه فرزند دوم به تو هستش .
        در مورد زدنشم باهاش این بازی و کنید باهاش که وقتی ما عصبانیم دیوار و میزنیم حق نداریم هیچ کس و بزنیم .
        منبع ارامشش که سینه شما هست هم فعلا ازش نگیرید تا به حضور فرزنددومتون کمی عادت کنه .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
      • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.